+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Hotel Haštal Prague Old Town Recenze

Hodnocení hotelu

88%
Velmi dobré

dle 15 recenzí

  • Personál

    89%
  • Čistota

    86%
  • Vybavení

    91%
  • Pohodlí

    85%
  • Poměr cena/kvalita

    91%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
  • rodina se staršími dětmi
  • rodina s malými dětmi
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

Anonym

jednotlivec, 26.5.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nelibilo se nám ,že nešel ani jeden český program ,jinak bylo vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin FIŠER

jednotlivec, 22.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vše v naprostém pořádku. Ochotný personál. Skvělá poloha. Odpovídá ceně. přijedeme znovu.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mike

dospělý pár, 7.12.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Es war ein sehr angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist liebevoll eingerichtet. Es liegt zentral in der Altstadt, dennoch hat man Nachts keine Probleme mit etwaigem Straßenlärm. Wir werden auf jeden fall wiederkommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Gaigerová

dospělý pár, 15.3.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
98 %
  • Klidný hotel v samém středu Prahy,příjemné prostředí, čisto.

  • Při objednaném parkování bych čekala, že místo bude vyhrazeno, ne že si budeme hledat sami volné místo byť v modré zóně. Za cenu 20 € na jednu noc docela překvapení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 3.2.2014

Deutsch

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas

jednotlivec, 26.9.2012

Deutsch

  • Celkové hodnocení
58 %
  • schmutzige Toilette Buffet fehlte jeden Tag Besteck

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Pavelka

dospělý pár, 22.1.2012

Česká republika

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Velice doporučuji, hotel je v centru a přitom na klidném místě, velice příjemný a ochotný personál. Z hlediska poměru ceny a kvality nelze nic vytknout, naopak.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Josef Dvorak

dospělý pár, 5.3.2011

Čeština

  • Celkové hodnocení
56 %
  • normalni standartni hotel na velmi klidnem miste

Personál
3
Služby
9
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Peter Biskupič

dospělý pár, 28.1.2011

Radimov, Slovenská republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • S ubytovaním a všetkými službami sme boli veľmi spokojný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora a Luca Menna

mladý pár, 1.8.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Poprachová

jednotlivec, 20.4.2010

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %
  • vadila mi nemožnost větrání střešními okny, v pokoji byl nepříjemně vydýchaný vzduch, chybělo mi poučení, jak nakládat s elektrickým vypínačem na otvírání oken

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

objednavatel: Mgr. Vojtěch Wiesner Ubytovaný: Can Yazici a manželka

dospělý pár, 19.3.2010

English

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Nice family hotel.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Štoudková

jednotlivec, 25.11.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Se službami hotelu, personálem i samotným prostředím jsem byla velmi spokojena. Interiér hotelu je čistý a útulný, a i přes to, že se hotel nachází v samotném centru města, prostředí bylo velmi příjemné a klidné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Börje Blom

jednotlivec, 27.8.2009

Karlstad, Sweden

  • Celkové hodnocení
100 %
  • I stayed at your hotell five nights the last weekend and I just want to express my gratitude for a very pleasent time. Fantastic staff, good food, a pretty good room. And the beautiful surrondings make me already long back to Prague and Hastal Hotel. See You soon!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas Moony

dospělý pár, 18.2.2009

US, New York

  • Celkové hodnocení
100 %
  • This was my first visit to this amazing city and I enjoyed it very much. I think I chose the right hotel for our holiday because we had only 2 days to discover most of Prague and the hotel is located right in the center of the city. It is surrounded by fantastic historical buildings and all the places we were planning to see were really close. We didn´t even have to use public transport at all. We opted to pay more for an exclusive room to get more space. The room was nice, comfortably furnished and we had an absolutely amazing view of the city. The hotel service reached my expectations too. So overall, we got really good standard for reasonable price.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB UKLADÁ COOKIES

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním cookies na Váš počítač.