+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Haštal Prague Old Town Reviews

Hotel ratings

88%
Very good

by 15 reviews

  • Staff

    89%
  • Cleanliness

    86%
  • Equipment

    91%
  • Comfort

    85%
  • Value for money

    91%
Show reviews written by:
  • other group
  • group of friends
  • family with older children
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 26.5.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Nelibilo se nám ,že nešel ani jeden český program ,jinak bylo vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin FIŠER

single traveler, 22.3.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Vše v naprostém pořádku. Ochotný personál. Skvělá poloha. Odpovídá ceně. přijedeme znovu.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mike

mature couple, 7.12.2014

Deutsch

  • Overall rating
100 %
  • Es war ein sehr angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist liebevoll eingerichtet. Es liegt zentral in der Altstadt, dennoch hat man Nachts keine Probleme mit etwaigem Straßenlärm. Wir werden auf jeden fall wiederkommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Gaigerová

mature couple, 15.3.2014

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Klidný hotel v samém středu Prahy,příjemné prostředí, čisto.

  • Při objednaném parkování bych čekala, že místo bude vyhrazeno, ne že si budeme hledat sami volné místo byť v modré zóně. Za cenu 20 € na jednu noc docela překvapení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 3.2.2014

Deutsch

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas

single traveler, 26.9.2012

Deutsch

  • Overall rating
58 %
  • schmutzige Toilette Buffet fehlte jeden Tag Besteck

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Pavelka

mature couple, 22.1.2012

Česká republika

  • Overall rating
94 %
  • Velice doporučuji, hotel je v centru a přitom na klidném místě, velice příjemný a ochotný personál. Z hlediska poměru ceny a kvality nelze nic vytknout, naopak.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Josef Dvorak

mature couple, 5.3.2011

Čeština

  • Overall rating
56 %
  • normalni standartni hotel na velmi klidnem miste

Personál
3
Služby
9
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Peter Biskupič

mature couple, 28.1.2011

Radimov, Slovenská republika

  • Overall rating
100 %
  • S ubytovaním a všetkými službami sme boli veľmi spokojný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora a Luca Menna

young couple, 1.8.2010

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Poprachová

single traveler, 20.4.2010

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • vadila mi nemožnost větrání střešními okny, v pokoji byl nepříjemně vydýchaný vzduch, chybělo mi poučení, jak nakládat s elektrickým vypínačem na otvírání oken

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

objednavatel: Mgr. Vojtěch Wiesner Ubytovaný: Can Yazici a manželka

mature couple, 19.3.2010

English

  • Overall rating
76 %
  • Nice family hotel.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Štoudková

single traveler, 25.11.2009

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Se službami hotelu, personálem i samotným prostředím jsem byla velmi spokojena. Interiér hotelu je čistý a útulný, a i přes to, že se hotel nachází v samotném centru města, prostředí bylo velmi příjemné a klidné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Börje Blom

single traveler, 27.8.2009

Karlstad, Sweden

  • Overall rating
100 %
  • I stayed at your hotell five nights the last weekend and I just want to express my gratitude for a very pleasent time. Fantastic staff, good food, a pretty good room. And the beautiful surrondings make me already long back to Prague and Hastal Hotel. See You soon!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas Moony

mature couple, 18.2.2009

US, New York

  • Overall rating
100 %
  • This was my first visit to this amazing city and I enjoyed it very much. I think I chose the right hotel for our holiday because we had only 2 days to discover most of Prague and the hotel is located right in the center of the city. It is surrounded by fantastic historical buildings and all the places we were planning to see were really close. We didn´t even have to use public transport at all. We opted to pay more for an exclusive room to get more space. The room was nice, comfortably furnished and we had an absolutely amazing view of the city. The hotel service reached my expectations too. So overall, we got really good standard for reasonable price.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.