+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Haštal Prague Old Town Bewertungen

Hotelbewertung

88%
Sehr gut

by 15 reviews

  • Personal

    89%
  • Sauberkeit

    86%
  • Ausstattung

    91%
  • Komfort

    85%
  • Preis-leistungverhältnis

    91%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 26.5.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nelibilo se nám ,že nešel ani jeden český program ,jinak bylo vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin FIŠER

Einzelreisende, 22.3.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Vše v naprostém pořádku. Ochotný personál. Skvělá poloha. Odpovídá ceně. přijedeme znovu.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mike

Älteres Paar, 7.12.2014

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Es war ein sehr angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist liebevoll eingerichtet. Es liegt zentral in der Altstadt, dennoch hat man Nachts keine Probleme mit etwaigem Straßenlärm. Wir werden auf jeden fall wiederkommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Gaigerová

Älteres Paar, 15.3.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Klidný hotel v samém středu Prahy,příjemné prostředí, čisto.

  • Při objednaném parkování bych čekala, že místo bude vyhrazeno, ne že si budeme hledat sami volné místo byť v modré zóně. Za cenu 20 € na jednu noc docela překvapení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 3.2.2014

Deutsch

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas

Einzelreisende, 26.9.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
58 %
  • schmutzige Toilette Buffet fehlte jeden Tag Besteck

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Pavelka

Älteres Paar, 22.1.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
94 %
  • Velice doporučuji, hotel je v centru a přitom na klidném místě, velice příjemný a ochotný personál. Z hlediska poměru ceny a kvality nelze nic vytknout, naopak.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Josef Dvorak

Älteres Paar, 5.3.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
56 %
  • normalni standartni hotel na velmi klidnem miste

Personál
3
Služby
9
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Peter Biskupič

Älteres Paar, 28.1.2011

Radimov, Slovenská republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • S ubytovaním a všetkými službami sme boli veľmi spokojný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora a Luca Menna

Junges Paar, 1.8.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Poprachová

Einzelreisende, 20.4.2010

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • vadila mi nemožnost větrání střešními okny, v pokoji byl nepříjemně vydýchaný vzduch, chybělo mi poučení, jak nakládat s elektrickým vypínačem na otvírání oken

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

objednavatel: Mgr. Vojtěch Wiesner Ubytovaný: Can Yazici a manželka

Älteres Paar, 19.3.2010

English

  • Gesamtbewertung
76 %
  • Nice family hotel.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Štoudková

Einzelreisende, 25.11.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Se službami hotelu, personálem i samotným prostředím jsem byla velmi spokojena. Interiér hotelu je čistý a útulný, a i přes to, že se hotel nachází v samotném centru města, prostředí bylo velmi příjemné a klidné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Börje Blom

Einzelreisende, 27.8.2009

Karlstad, Sweden

  • Gesamtbewertung
100 %
  • I stayed at your hotell five nights the last weekend and I just want to express my gratitude for a very pleasent time. Fantastic staff, good food, a pretty good room. And the beautiful surrondings make me already long back to Prague and Hastal Hotel. See You soon!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas Moony

Älteres Paar, 18.2.2009

US, New York

  • Gesamtbewertung
100 %
  • This was my first visit to this amazing city and I enjoyed it very much. I think I chose the right hotel for our holiday because we had only 2 days to discover most of Prague and the hotel is located right in the center of the city. It is surrounded by fantastic historical buildings and all the places we were planning to see were really close. We didn´t even have to use public transport at all. We opted to pay more for an exclusive room to get more space. The room was nice, comfortably furnished and we had an absolutely amazing view of the city. The hotel service reached my expectations too. So overall, we got really good standard for reasonable price.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.