+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Haštal Prague Old Town Recenzje

Ocena hotelu

88%
Bardzo dobrze

by 15 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    86%
  • Wyposażenie

    91%
  • Komfort

    85%
  • Cena

    91%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • rodzina z małym dzieckiem
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 26.5.2016

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Nelibilo se nám ,že nešel ani jeden český program ,jinak bylo vše OK

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin FIŠER

podróżujący w pojedynkę, 22.3.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Vše v naprostém pořádku. Ochotný personál. Skvělá poloha. Odpovídá ceně. přijedeme znovu.

Personál
9
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Mike

para, 7.12.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %
  • Es war ein sehr angenehmer Aufenthalt. Das Hotel ist liebevoll eingerichtet. Es liegt zentral in der Altstadt, dennoch hat man Nachts keine Probleme mit etwaigem Straßenlärm. Wir werden auf jeden fall wiederkommen.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Paní Gaigerová

para, 15.3.2014

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Klidný hotel v samém středu Prahy,příjemné prostředí, čisto.

  • Při objednaném parkování bych čekala, že místo bude vyhrazeno, ne že si budeme hledat sami volné místo byť v modré zóně. Za cenu 20 € na jednu noc docela překvapení.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 3.2.2014

Deutsch

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas

podróżujący w pojedynkę, 26.9.2012

Deutsch

  • Cena ogólna
58 %
  • schmutzige Toilette Buffet fehlte jeden Tag Besteck

Personál
7
Služby
5
Čistota
3
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jan Pavelka

para, 22.1.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
94 %
  • Velice doporučuji, hotel je v centru a přitom na klidném místě, velice příjemný a ochotný personál. Z hlediska poměru ceny a kvality nelze nic vytknout, naopak.

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Josef Dvorak

para, 5.3.2011

Čeština

  • Cena ogólna
56 %
  • normalni standartni hotel na velmi klidnem miste

Personál
3
Služby
9
Čistota
2
Komfort
4
Cena/kvalita
10

Peter Biskupič

para, 28.1.2011

Radimov, Slovenská republika

  • Cena ogólna
100 %
  • S ubytovaním a všetkými službami sme boli veľmi spokojný.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Barbora a Luca Menna

dorośli, 1.8.2010

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Poprachová

podróżujący w pojedynkę, 20.4.2010

Čeština

  • Cena ogólna
60 %
  • vadila mi nemožnost větrání střešními okny, v pokoji byl nepříjemně vydýchaný vzduch, chybělo mi poučení, jak nakládat s elektrickým vypínačem na otvírání oken

Personál
5
Služby
5
Čistota
10
Komfort
5
Cena/kvalita
5

objednavatel: Mgr. Vojtěch Wiesner Ubytovaný: Can Yazici a manželka

para, 19.3.2010

English

  • Cena ogólna
76 %
  • Nice family hotel.

Personál
9
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Štoudková

podróżujący w pojedynkę, 25.11.2009

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Se službami hotelu, personálem i samotným prostředím jsem byla velmi spokojena. Interiér hotelu je čistý a útulný, a i přes to, že se hotel nachází v samotném centru města, prostředí bylo velmi příjemné a klidné.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Börje Blom

podróżujący w pojedynkę, 27.8.2009

Karlstad, Sweden

  • Cena ogólna
100 %
  • I stayed at your hotell five nights the last weekend and I just want to express my gratitude for a very pleasent time. Fantastic staff, good food, a pretty good room. And the beautiful surrondings make me already long back to Prague and Hastal Hotel. See You soon!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Thomas Moony

para, 18.2.2009

US, New York

  • Cena ogólna
100 %
  • This was my first visit to this amazing city and I enjoyed it very much. I think I chose the right hotel for our holiday because we had only 2 days to discover most of Prague and the hotel is located right in the center of the city. It is surrounded by fantastic historical buildings and all the places we were planning to see were really close. We didn´t even have to use public transport at all. We opted to pay more for an exclusive room to get more space. The room was nice, comfortably furnished and we had an absolutely amazing view of the city. The hotel service reached my expectations too. So overall, we got really good standard for reasonable price.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.